Melepaskan Rindu Lagi

December 03, 2016

melepaskan rindu lagi
Assalamaualaikum,hai semua!Kak Sue ingat tak payah lah jenguk Adik minggu nie sebab minggu depan Adik dah mula cuti hujung tahun,tapi hati tak kuat pula bila teringat Adik minta belikan biskut hari tu..Tambah musim hujan nie kan,risau takut Adik lapar,padahal cukup aja makanan kat asaram Adik tu..Sebenarnya saja nak melepaskan rindu lagi..Ada juga warden bagi tau Adik tak boleh datang tanpa bagi tau dulu,tapi Ibu redah juga..huhuhu..
melepaskan rindu lagi

Melepaskan Rindu


Kalau hati rasa teringat sangat,nak juga datang singgah sekejap.Janji dapat melepaskan rindu dah cukup dah untuk Kak Sue.Tak sabar dah nak tunggu Adik cuti panjang nanti,Abang Man pun dah plan percutian dan buat tempahan untuk kami sekeluarga.Harap semua berjalan lancar dan selamat pergi dan balik nanti.Kali nie nak bawa Tok Pah sekali cuti-cuti dengan kami semua,seronoknya!

Dah hantar biskut,sembang peluk cium kejap dah lega dah.Tunggu hujung minggu nie pula datang jemput Adik.Ibu doakan semoga Adik dan semua anak-anak di sekolah Adik sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah,dipermudahkan semua urusan,ditenangkan dan diterangkan hati dalam menuntut ilmu dunia,akhirat..aamiin ya rabb...

You Might Also Like

2 ulasan

  1. sweetnya.. moga dipermudahka adik.. in sha Allah besa nnti boleh jadi pemimpi yang baik :) comel ank kak sue ni

    ReplyDelete
  2. alahaiii..anak bongsu ..mesti rindu kann

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.