Buku Yasin Comel Sesuai Untuk Tetamu

December 02, 2016

Assalamualaikum,hai semua.Kak Sue ingat nak buat sambutan hari jadi Adik cuti sekolah nanti.Cadangnya nak buat sekali dengan hari jadi anak buah Kak Sue Nur Zahra Aressa yang comel tu.Masa hari jadi Adik baru-baru nie tak sempat nak buat apa-apa majlis,tambah Adik tak sihat pula demam campak.Ingat nak sedekahkan Buku Yassin Comel untuk tetamu yang datang nanti kat rumah Tok Pah.Senang kan dengan size kecil dan ringan buku Yasin comel nie boleh dibawa dalam bag kita atau dalam laci kereta kan..

buku yasin comel
Buku Yasin Comel


Buku Yassin Comel

Buku yassin comel nie sesuai untuk dijadikan gift pada majlis perkahwinan,tahlil,hari jadi atau bersedekah rumah anak yatim.Comel dan menarik kan..kita pun nanti dapat pahala tau bila penerima buku yasin comel nie istiqomah membacanya.Kak Sue sendiri ada simpan dalam laci kereta,senang kan bawa Yasin sendiri nie..



Sekarang musim orang buat kenduri kawin dan berkhatan,sesuai lah kalau kita nak buat sedekah untuk tetamu istimewa atau saudara terdekat yang membantu majlis kita.Haa..nak tahu Kak Sue order buku yasin comel nie kat mana?Korang boleh hubungi Nur Azlinda Azman kat facebook beliau.Harga sangat istimewa urusan cepat dan mesra lagi.Terima kasih tau Linda,nanti Kak Sue nak order lagi untuk majlis-majlis lain pula,InsyaAllah 




You Might Also Like

1 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.