Buku Yasin Comel Sesuai Untuk Tetamu

Assalamualaikum,hai semua.Kak Sue ingat nak buat sambutan hari jadi Adik cuti sekolah nanti.Cadangnya nak buat sekali dengan hari jadi an...

Assalamualaikum,hai semua.Kak Sue ingat nak buat sambutan hari jadi Adik cuti sekolah nanti.Cadangnya nak buat sekali dengan hari jadi anak buah Kak Sue Nur Zahra Aressa yang comel tu.Masa hari jadi Adik baru-baru nie tak sempat nak buat apa-apa majlis,tambah Adik tak sihat pula demam campak.Ingat nak sedekahkan Buku Yassin Comel untuk tetamu yang datang nanti kat rumah Tok Pah.Senang kan dengan size kecil dan ringan buku Yasin comel nie boleh dibawa dalam bag kita atau dalam laci kereta kan..

buku yasin comel
Buku Yasin Comel


Buku Yassin Comel

Buku yassin comel nie sesuai untuk dijadikan gift pada majlis perkahwinan,tahlil,hari jadi atau bersedekah rumah anak yatim.Comel dan menarik kan..kita pun nanti dapat pahala tau bila penerima buku yasin comel nie istiqomah membacanya.Kak Sue sendiri ada simpan dalam laci kereta,senang kan bawa Yasin sendiri nie..



Sekarang musim orang buat kenduri kawin dan berkhatan,sesuai lah kalau kita nak buat sedekah untuk tetamu istimewa atau saudara terdekat yang membantu majlis kita.Haa..nak tahu Kak Sue order buku yasin comel nie kat mana?Korang boleh hubungi Nur Azlinda Azman kat facebook beliau.Harga sangat istimewa urusan cepat dan mesra lagi.Terima kasih tau Linda,nanti Kak Sue nak order lagi untuk majlis-majlis lain pula,InsyaAllah 




You Might Also Like

1 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.