10 Produk Kegemaran Yang Perlu Anda Beli di Ezbuy

December 27, 2016

Assalamualaikum,hai semua!Zaman sekarang senang dah kita nak shopping.Tak perlu kita beratur atau bersesak kat luar dari rumah pun kita boleh shopping.Jimat masa dan tenaga kita,dah ada macam-macam shopping online..antaranya di Ezbuy.



Ezbuy ada jual berbagai pilihan barangan tau,antaranya perabut,permainan,barangan bayi,kasut,fesyen dan bermacam lagi.Pelbagai pilihan jenama pun ada kat Ezbuy nie,tinggal pilih aja mana yang kita suka dan berkenan.Ada 10 produk kegemaran yang perlu anda beli di Ezbuy..jom kita tengok,tapi sebelum tu korang boleh klik kat banner atas nie untuk sign up dan dapatkan Free RM15 shopping voucher 

10 Produk Kegemaran Yang Perlu Anda Beli di Ezbuy


1. Pot Rack harga Rm12.34 Kak Sue suka rak nie,sebab serbaguna dan jimat ruang di dapur kita harga pun berpatutan sangat

2.Fruit Cake Tray harga RM6.83 Kak Sue suka barangam yang diperbuat dari kayu,Fruit Cake Tray nie lain dari yang lain,kalau guna untuk deco atau prop untuk entri food cantik kan..ehehe..

3.Plastic Tupperware harga RM56.63 bekas plastik nie senang kita nak simpan barang makanan dan jimat ruang dalam kabinaet dapur atau peti sejuk kita

4. Vintage Iron Basket boleh gunakan untuk simpan barang dengan teratur dan kemas

5. Wood Storage Box harga RM11.72 kotak kayu simpan barang lebih akan nampak rumah kita kemas dan teratur

6. Rack Kitchen harga RM26.90 rak kegunaan di dapur untuk basuh sayur dan buah-buahan

7. Ikea Kitchen Clock harga RM18.55 jam peringatan keluli tahan karat untuk kecergasan


8.Sofa Pillow harga RM10.97 bantal sofa dengan pilhan berbagai warna menceriakn ruang tamu anda


9. Rack Storage harga RM28.14 boleh digunakan di dapur atau dalam bilik mandi untuk menyimpan barang


10. Plastic Storage Basket RM12.28 bekas plastik yang comel dengan pilihan warna untuk kegunaan di dapur,bilik mandi dan bilik tidur

Haa..10 produk kegemaran Kak Sue di Ezbuy,semua barangan dan penghantaran berbaloi dengan harga. Lagi satu yang penghataran di Ezbuy nie hanya RM8.80 aja tau,dengan servis dari PRIME


Apa Yang Istimewa Mengunakan Servis Prime

Prime ialah program yang mudahkan kita untuk shopping dengan bermacam jenis produk tapi hanya dengan bayaran penghantaran yang sangat berbaloi.Tanpa mengira saiz,berat dan kuantiti barang semua kos penghantran hanya sebanya RM8.80 sahaja!Haa..macam tak percaya kan..percayalah!

Cara Daftar Prime Servis
1.Buka websita ezbuy.my dan klik prime page
2.Seterusnya pilih barang yang kita nak beli dan sebelum tu kita buat pilihan samada nak bayar RM18.80 untuk tempuh percubaan selama sebulan atau tempuh setahun RM188.00.Mudah aja kan..Selamat membeli belah..


You Might Also Like

2 ulasan

  1. Menarik barangan yg dijual di ezbuy ni yea

    ReplyDelete
  2. Saya dah banyak kali shopping kat Ezbuy, mmg best! Baju budak murah murah dan kualiti pun ok dgn harga.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.