Syahirah Vitalis Eau De Cologne ~ Koleksi Wangian Terbaru

November 14, 2016

Assalamualaikum,hai semua!Kalau kita orang perempuan nie memang tak boleh dipisahkan dengan minyak wangi kan.Kak Sue memang pengemar dan pengumpul minyak wangi juga.Baru-baru nie Syahirah telah melancarkan koleksi wangian terbaru di Malaysia iaitu Syahirah Vitalis Eau De Cologne.Haruman ini memiliki keunikan tersendiri dan menyerlah berbanding wanita lain.Memang wangi dan sedap baunya tau.Syahirah Vitalis Eau De Cologne disempurnakan dengan segala ciri hebat bagi memenuhi keperibadian wanita yang berkaliber,elegan dan glamour menepati imejnya.
syahirah vitalis eau de cologne,minyak wangi,perfume


Syahirah Vitalis Eau De Cologne Pilihan Anda


Rangkaian Syahirah Viralis Eau De Cologne mempunyai aroma tersendiri yang akan merangsang aura positif diri seperti esen sitrus,ia akan memberi kesegaran dan kecergasan agar kita sentiasa bersedia untuk menjalani aktiviti-aktiviti harian.Semestinya haruman ini akan membina keyakinan dan menyerlahkan daya penarik diri.Erti kata lain,wangian yang tepat menyempurnakan aura dalaman dan karakter seseorang wanita disamping meningkatkan keyakinan mereka untuk berinteraksi dengan orang di sekeliling serta mendorong orang lain untuk lebih mengenali mereka.Kesimpulannya,Syahirah Vitalis Eau De Cologne membantu melancarkan perjalanan kearah kejayaan dan hubungan sesama individu menerusi kuasa harumannya.

Wangian Syahirah Vitalis Eau De Cologne nie memang best tau,Kak Sue suka sangat!Korang semburkan sikit dah cukup untuk keyakinan dan daya penarik untuk kekal menyerlah.Syahirah Vitalis Eau De Cologne diperakui Halal oleh Majelis Ulama Indonesia (MUI), menjadikan ia selamat untuk digunakan pengguna agama Islam.Koleksi wangian terbaru ini diperkenalkan dengan empat haruman yang berbeza dan mengikut karekter tersendiri..Jom kita tengok..

syahirah Vitalis Eau De Cologne,minyak wangi,perfume

Syahirah Vitalis Eau De Cologne

1. Haute Couture 
Percaya pada diri bersandarkan keyakinan tinggi merupakan asas pertama dalam mendepani cabaran harian bagi meraih kejayaan.Kombinasi haruman bunga-bungaan,kayuan dan dedaun kehijauan di dalam Haute Couture menyerlahkan kesegaran dan kecantikan dalaman yang membantu mengandakan keyakinan diri bagi mencapai kejayaan dalam hidup

2. Femme Chic
Kombinasi haruman buah-buahan dan bunga-bungaan eksotik meliputi kemanisan nektar,mangga dan strawberri bersama jambangan bunga menawan serta adunan kesturi vanila yang sensual pasti meninggalkan haruman yang berpanjangan.Ia melambangkan nilai elegan,tidak hanya dinilai berdasarkan busana mewah yang disarungkan,malah turut diserlahkan menerusi kecantikan aura dalaman diri anda

3. Celebrite
Haruman dengan esen bunga-bungaan dan buah-buahan ini akan membuatkan anda menjadi tumpuan orang di sekeliling dengan aromanya yang unik sekaligus membolehkan anda mengejar impian dalam menjadi pesona hebat ketika melangkah di karpet merah dan menjadi bintang popular.Karektar anda sebagai wanita popular akan menyerlah dalam setiap semburan,membebaskan sisi dalaman anda sebagai seorang bintang kepada dunia

4. Glam Star
Haruman melambangkan nilai glamor,ceria dan pesona yang menyenangkan apabila menjadi tumpuan ramai atau individu yang menghidupkan kerancakan sesebuah parti.Terdiri daripada esen-esen bunga-bungaan dan buah-buahan hiaju segar,wangian ini akan menjadikan anda tumpuan ramai dan kelihatan glamour di mana-mana acara sosial ataupun ke mana sahaja anda melangkah dalam kehidupan seharian

Menarik kan..!Korang kena ada koleksi wangian terbaru Syahirah Vitalis Eau De Cologne nie tau.Semua bau wangi tinggal pilih aja suka yang mana dan boleh dibawa kemana sahaja di dalam beg tangan...

Syahirah Vitalis Eau De Cologne dijual pada harga RM19.90 untuk botol bersaiz 100ml dan boleh didapati di semua pasar raya besar,pasar raya dan farmasi utama.Dapatkan segera untuk "serlahkan pesonamu,raih bintangmu"



You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.