Jus Qalbi Al-Ehsan di Booth D18 Hall C Maha,Serdang 2016

Assalamualaikum,hai semua!Tahun nie bermula 1 Disember hingga 11 Disember 2016 merupakan pameran MAHA 2016,MAEPS Serdang.Kak Sue ingat nak juga  ke MAHA 2016 Booth D18,Hall C (International Hall) MAEPS Serdang,Selangor.Dengarnya macam macam yang menarik kat sana..jom kita pergi jom..
jus qalbi al-ehsan,jus qalbi al-ehsan di maha

Pameran Antarabangsa Pertanian, Hortikultur dan Agro Pelancongan Malaysia atau lebih dikenali sebagai MAHA 2016 kini kembali bersempena tepat pada cuti sekolah tahun ini. Pameran MAHA 2016 akan diadakan di Tapak Ekspo Pertanian Malaysia (MAEPS) Serdang, Selangor mulai dari 1 Disember sehingga 11 Disember 2016. Pameran ini akan disempurnakan oleh Perdana Menteri Malaysia iaitu Datuk Seri Najib Tun Razak.

Kepada para ibu bapa yang tidak tahu untuk pergi ke mana-mana pada bulan hadapan, inilah kesempatan yang terbaik untuk membawa anak-anak berjalan-jalan sewaktu cuti sekolah.Ada macam-macam aktiviti kat sana..SEBAB APA HARUS KE BOOTH D18, HALL C (International Hall) MAEPS, SERDANG SELANGOR?


Sementara offer nie kan,boleh belikan untuk yang tersayang, mak, abah. Sebagai hadiahkan buat mereka sebotol satu Jus Al Ehsan.Alhamdulillah mereka dah pekena sebotol, nampak efeknya.Semasa program MAHA 2016 ini berlangsung.Ada harga istimewa potongan DISKAUN sehingga RM73. Banyak tu RM73. Rugi tak grab !Dan, selain itu ada banyak VOUCHER potongan diskaun untuk pembelian lain...Haaa menarik kan..
jus qalbi al -ehsan,jus qalbi al-ehsan baucar


jus qalbi al-ehsan,jus qalbi al-ehsan baucar


jus qalbi al-ehsan,jus qalbi al-ehsan baucar


jus qalbi al-ehsan,jus qalbi al-ehsan baucarKENAPA PERLU JUS QALBI AL-EHSAN?

Ada banyak kelebihan dan kebaikan Jus Qalbi Al-Ehsan

FAKTA !!! SETIAP 1 JAM 6 ORANG RAKYAT MALAYSIA KENA SERANGAN JANTUNG DAN STR0K

KOLESTEROL tinggi memang masalah yang amat ditakuti kerana ia boleh menyebabkan penyakit jantung, stroke dan sebagainya tanpa kita sedari.. Ingat, orang yang kurus juga berisiko mempunyai kolesterol tinggi jika tidak mengawal pemakanan mereka..


TANDA-TANDA KOLESTROL TINGGISering berasa kebas-kebas pada kaki


Timbul bintik-bintik putih (biji kolesterol) pada bahagian bawah mata, kawasan muka atau leher yang disebabkan oleh kadar trigliserida yang tinggi.

Mudah letih, penat dan cepat mengantuk.


Sering berasa sakit kepala.


Arteri yang semakin sempit akan membuatkan aliran darah ke otak berkurangan, sehingga menyebabkan rasa sakit pada kepala.


Kaki membengkak akibat pembuluh darah semakin sempit. Kaki merupakan bahagian yang paling sedikit mendapat darah.


Senak dada sebelah kiri apabila pembuluh darah pada bahagian jantung mula tersumbat. 


Ini menunjukkan kadar kolestro terlampau tinggi. Jadi, jika ada mempunyai tanda-tanda seperti inj. Jom cepat lakukan pemeriksaan doktor dengan segera. Sebaiknya lakukan lab Ujian Kolesterol untuk memeriksa tahap kolestrol anda.


Kawal KOLESTEROL... baru sihat!


Jangan lupa tunjukkan VOUCHER yang Kak Sue kongsi kat sini bila ke Booth Jus Qalbi Al-Ehsan di D18, HALL C (International Hall) MAEPS, Serdang Selangor tau..


Keterangan lanjut boleh layari atau hubungi :


Telefon / Whatsapp : 018-373 9021 / 017-730 0366 / 012-6460421


Fb : https://www.facebook.com/pencucikolestrol/Ig @qalbialehsan : www.instagram.com/qalbialehsan

Post a Comment

2 Comments

  1. Jom dapatkan Jus QALBI dengan harga promosi sementara stok masih ada

    ReplyDelete
  2. bagus, saya suka dan amalkan minum tiap pagi dan malam

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤