Stadium Shah Alam | Piala Liga Super

October 22, 2016

Assalamualaikum,hai semua.Selamat berhujung minggu,plan kemana hari nie?Alhamdullilah Kak Sue dan Abang Man masih diberi peluang dan rezeki berniaga untuk Piala Liga Super di kiosk Stadium Shah Alam malam nie.Macam sebelum nie Kak Sue kongsikan setiap permainan,semua peniaga perlu mengisi borang dua tiga hari sebelumya.Pemilihan peniaga yang layak akan dibuat oleh pihak stadium sendiri..
STADIUM SHAH ALAM
Permainan kali nie antara Selangor dan JDT,bagi Piala Liga Super.Selesai permainan malam nie,akan bermula persiapan untuk Final Piala Malaysia pula.Harap Kak Sue dan Abang Man dapat peluang berniaga lagi di sini.Dengar cerita,semua kiosk akan di swastakan seperti tahun lepas.Bertabah lah peniaga semua ya..

Harap pantaun dan ada penambaikan pengurusan pihak stadium dalam masalah yang berulang aiitu peniaga rainbow.Semoga dipermudahkan semua urusan peniaga kiosk dan juga pihak pengurusan stadium untuk kali nie...aamiin ya rabb..!Jumpa di sana ya..jangan lupa singgah kisok Kak Sue,papai!



You Might Also Like

2 ulasan

  1. Teringin nak datang tengok bola tapi bila ada yang gaduh bagai jadi takut nak datang..huhu

    ReplyDelete
  2. tak pernah tengok bola live macam ni. teringin jugak nak merasa

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.