Pocket Perfume By KhadijahIbrahim

October 10, 2016

POCKET PERFEUM BY KHADIJAHIBRAHIM
Assalamualaikum,hai semua...Kak Sue nie peminat tegar perfeum sebenarnya,pantang ternampak yang tengah hot atau berkenan kat hati mesti Kak Sue beli.Perfeum yang Kak Sue beli tak ada lah berjenama dan mahal,janji Kak Sue suka baunya terus lah Kak Sue beli aja..ehehe...Sekarang kan hot pasal pocket perfeum..macam-macam jenama ada kan,pilih aja mana yang berkenan.Kak Sue cuba Pocket Perfeum By KhadijahIbrahim untuk kali nie..

Apa yang menarik mengenai pocket perfeum nie ia memudahkan kita nak bawa kemana-mana.Direka khas bersaiz poket,comel dan travel friendly.Tak ada lah berat handbag kita kan,nak masuk dua tiga botol pun boleh.Selain dari tu pocket perfeum nie mesra solat dan Non Alcohol,jadi kita tak perlu risau nak bawa solat kan..Selalu memang itu lah yang merisaukan kita kan,dengan pocket perfeum nie semuanya beres...
POCKET PERFEUM BY KAHDIJAHIBRAHIM

Pocket Perfeum Wangian Siren By Paris Hilton

Baru-baru nie ada promo postage untuk pembeli pocket perfeum nie,jadi Kak Sue cubalah satu botol dulu.Kak Sue pilih wangian Siren by Paris Hilton memang sedap tau bau dia,suka sangat.Bau manis buah campur floral.Awalnya bau kuat sikit,nanti lama kelamaan bau semakin lembut.Unsur-unsur utama yang ada dalam perfeum nie ialah white floral,fruity,powdery,vanila,citrus dan sweet yang menjadikan perfeum nie tersendiri...

Kak Sue memang suka bau yang lembut,tak suka bau keras dan tajam nanti jadi sakit kepala...nanti nak wangi kemana,apa kemana..Nak mewangi jadi memening pulak kang..kahkahkah!Terima kasih Siti,suka sangat dengan bau perfeum yang Siti cadangkan nie,nanti nak beli lagi okay..Pada korang yang nak cari perfeum nie boleh la hubungi di facebook beliau Siti Fairus Zainal atau Whatapps 019 328 1942.Terima kasih dan selamat mencuba ya..Jom mewangi..papai!







You Might Also Like

4 ulasan

  1. Replies
    1. Boleh masukkan dalam handbag Nad..senang sikit kan.. :)

      Delete
  2. Cute je botol dia.. Samalah MD pon.. Kalau beli perfume beli yg bau soft2 je.. Kalau strong sangat nanti sakit kepala.. Huhu😅~

    ReplyDelete
  3. CANTIK YER POCKET PERFUME NI KAK SUE...TEURJA TGK...MUDAH YE NAK CAPAI DLM HANDBEG...WAHHHH

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.