Happy Anniversary SayangKu

October 03, 2016

HAPPY ANNIVERSARY SAYANGKU
Assalamualaikum,hai semua..Bulan nie antara bulan yang ditunggu-tunggu oleh Kak Sue..bulan mengingati tarikh ulangtahun perkahwinan Kak Sue dan Abang Man..ehehe..Dari pagi semalam Kak Sue gigih nak buat suprised untuk Abang Man..Happy Anniversary SayangKu..Tahun nie tak buat apa-apa sambutan sebab Adik anak bongsu Kak Sue tak ada,jadi memang tak seronok sangat nak meraikan beria-ia sangat..cukuplah dengan ucapan dan sedikit hadiah tanda kasih sayang..ecehh..ehehe..
HAPPY ANNIVERSARY SAYANGKU

18 Tahun Usia Perkahwinan

Alhamdullilah dah 18 tahun usia perkahwinan Kak Sue dan Abang Man hari nie..Bermacam dugaan,susah senang yang dah kami lalui sama-sama..Pada peringkat usia perkahwinan macam nie selalunya kita dah faham semua pasal pasangan kita kan.Apa yang pasangan suka..apa yang tak suka,apa yang boleh..tak boleh semua kita tahu dan faham dah..Bak kata orang kenal sangat dah kan..Usia macam nie kita lebih kepada nak mengeratkan lagi hubungan suami isteri,ye lah anak-anak dah besar kan..Jadi banyak aktiviti yang kita boleh buat sama-sama..

Kak Sue bersyukur pada Allah ditemukan jodoh dengan Abang Man,seorang suami yang sangat bertanggungjawab,sabar,membimbing dan menegur dengan kasih sayang dan sentiasa menerima Kak Sue seadanya.Semoga kasih sayang kami sekeluarga berkekalan sehingga ke Jannah,aamiin Ya Allah!Terima kasih sayang,Sue mohon ampun dan maaf andai ada kata dan perbuatan Sue yang menyinggung dan menguris hati Abang ya..Happy Anniversary Sayangku..love you more,muah!


You Might Also Like

2 ulasan

  1. happy anniversary kak..semoga bahagia sampai bila2

    ReplyDelete
  2. salam . selamat ulang tahu perkahwinan kak

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.