Banner Blog Kelapa Laut MAN JAVA

Assalamualaikum,hai semua.Hari nie siap dah banner blog Kelapa Laut MAN JAVA yang Kak Sue tempah dari Izzati Suhaide.Ini kali kedua lah Kak Sue bekerjasama dengan Zatie,sebelum nie Kak Sue minta Zatie editkan blog Kak Sue.Nak buat sendiri memang tak pandai,pening dibuatnya nanti.Jadi kita minta tolong orang yang pandai buat lah kan,cuma siapkan duitnya aja tahu-tahu siap dah kan..hihihi..
BANNER BLOG KELAPA LAUT MAN JAVA


Banner Blog Kelapa Laut MAN JAVA


Sebenarnya dah lama Kak Sue nak buat banner nie,tapi tertanguh-tangguh sebab ada yang tak dapat nak buat untuk Kak Sue,sibuk kan dengan kerja.Bila dah tertangguh macam tu,Kak Sue pun jadi terlupa dah nak buat.Jadi bila tahu Zatie ada lapang masa Kak Sue minta beliau buatkan lah untuk blog Kak Sue nie...
BANNER BLOG KELAPA LAUT MAN JAVA

Kalau korang berminat nak edit blog atau buat banner boleh cuba tempah dengan Zatie nie ya..Memang sangat puashati dengan kerja Zatie nie sebab beliau sabar aja dengan Kak Sue yang banyak cekadak nie,entah berapa kali tukar dah.Lagi satu zatie nie buat kerja cepat dan harga pun sangat-sangat berpatutan.Terima kasih ya Zatie tolong Kak Sue siapkan banner nie.Kak Sue doakan Zatie sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan semua urusan ya..aamiin ya rabb..



5 comments

  1. wah..zatie yg buat ya.. nak riki2 ngan dia jugak lah nanti.,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Yoorin..cubalah,memang puashati..ehehe..

      Delete
  2. hihihi..sama2 kak sue..terima kasih jugak sebab sudi tempah ngn kite..hee

    ReplyDelete
  3. wah bagus ni kak su..mai bagi url banner yanie masukkn dalam blog yanie untuk pengiklanan. pm yanie ye..hihi

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤