Selamat Pegantin Baru Adikku

September 10, 2016

Assalamualaikum,hai semua..Kak Sue dan family berkesempatan menghadirkan diri di majlis perkahwinan adik Kak Sue yang telah terpisah bertahun lamanya..Kenapa berpisah tu biar kami ajalah yang tau ya..ehehe..Alhamdullilah hari nie kami dapat berjumpa kembali buat pertama kali..Berdebar-debar rasa dada nie..

Majlis nampaknya berjalan dengan meriah dan lancar..syukur Alhamdullilah!Walaupun Kak Sue sampai agak lewat sebab kebetulan tak beberapa hari lagi kita semua nak sambut AidilAdha jadi jalan agak sesak kan ke tempat keduri Adik tu..Masih ada tetamu yang baru datang dan yang sedang menjamu selera..tak adalah segan sangat..ehehe..

Adik Kak Sue yang nie nama panggilannya Naqui..dari jauh Kak Sue nampak sibuk melayan tetamu dan rakan-rakan.Lega melihat semuanya berjalan dengan lancar...Selesai bersalaman bertanya khabar kami dijemput makan dulu.Selesai makan bersama family Kak Sue ingat nak berborak sekejap dengan Naqui,tapi nampak macam ramai tetamu dan kawan-kawan yang nak dilayan Kak Sue cuma tinggalkan pesan supaya singgah rumah Kak Sue nanti...banyak yang nak dibualkan..

Kak Sue doakan Naqui sentiasa berada dalam rahmat dan lindungan Allah,dipermudahkan semua urusan.Berbahagia dunia dan akhirat..jaga diri selalu dan selamat pengantin baru Adikku!Sayang selalu..

You Might Also Like

2 ulasan

  1. alhamdulillah... cantik adik ipar kak sue..sepadan.. =) moga ikatan persaudaraan takkan terpisah lagi kak sue.. =)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.