Carlo Rino ~ Fantastical Fantasy Autumn / Winter Collection 2016

September 02, 2016

carlo rino,handbag,kasut,fesyen show
Assalamualaikum,hai semua..Hari nie Kak Sue dijemput ke Carlo Rino Tea Party Fantastical Fantasy 2016 bertempat di Butik Carlo Rino Mid Valley Megamall.Rasa teruja nak tahu dan lihat koleksi terbaru dari Carlo Rino yang sentiasa menampilkan koleksi yang unik dan trendy sesuai untuk semua peringkat umur,gaya dan apa saja acara..

Hari nie juga Carlo Rino menjemput khas stylist antarabangsa dari Jepun Hideyuki Hayasi.Beliau ada meyumbang beberapa idea untuk rekabentuk bag Carlo Rino untuk musim ini..Jom kita tengok apa yang menarik hari nie..


carlo rino,handbag,kasut,fesyen show


Carlo Rino's 30th Anniversary - Fantastical Fantacy Autumn /Winter Collection 2016


Tahun ini Carlo Rino menyambut ulangtahun yang ke 30 dan memperkenalkan gaya reka bentuk yang menarik dan kualiti produk yang berada di dalam kelas mereka tersendiri..Bagi musim ini Carlo Rino memperkenalkan beberapa gaya baru iaitu Sweet And Trendy,Young And Stylish,Modernised Retro,All in A Day's Work dan Sporty Chic 


carlo rino,handbag,kasut,fesyen show
Antara koleksi terbaru Carlo Rino,baru Kak Sue tahu ada juga pilihan kasut sukan yang selesa dengan harga yang sangat berpatutan..
carlo rino,kasut,handbag,fesyen show
Koleksi terbaru yang ini sesuai untuk ke pejabat kan..
carlo rino,handbag,kasut,fesyen show
Koleksi yang ini nampak comel dengan tiga pilihan warna..suka juga Kak Sue pilihan yang ini..ehehe..
carlo rino,handbag,kasut,fesyen show
Antara koleksi terbaru dari Carlo Rino yang menarik perhatian Kak Sue,dengan pilihan gaya dan warna..sesuai untuk kemana dan apa acara..cepat singgah ke Butik Carlo Rino tau..
carlo rino,handbag carlo rino,kasut carlo rino,fesyen show


Carlo Rino Menawarkan Ganjaran Istimewa Kepada Pelanggan

Haaa..nak tahu tak apa ganjaran istimewa dari Carlo Rino?Pelanggan boleh membuat pendaftaran untuk menjadi ahli dengan setiap pembelian di mana-mana butik Carlo Rino di seleuruh Malaysia untuk menikmati sistem rebat dengan serta merta!Bukan itu sahaja..lebih banyak pembelian,lebih banyak reward yang akan kita dapat.Ada lagi yang menarik tau..ahli juga akan menikmati voucher diskaun sebanyak RM100 untuk hari lahir pada bulan hari lahir mereka.Selain itu ahli juga dapat menjadi sebahagian daripada acara esklusif Carlo Rino iaitu pertunjukan fesyen,tea party dan private party..menarik kan!
carlo rino,handbag,shoe,kasut
Kak Sue terus daftar sebagai ahli hari nie juga,korang pun jangan lepaskan peluang menarik nie okay..Terima kasih Carlo Rino kerana sudi menjemput dan hadiahkan bag yang cantik untuk Kak Sue.Untuk info lebih lanjut boleh intai-intai link kat bawah nie ya..


Carlo Rino
Website
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube





You Might Also Like

3 ulasan

  1. alaaaaa cantiknya handbag itu.. tak kuad mata kita lihatnya.. hehe

    anyway datang blogwalking dari blog www.neezalife.com :)

    ReplyDelete
  2. wah meriah. bolehlah usha2 tukar yang dah minta diganti ni.

    ReplyDelete
  3. Suka design carlo rino, nampak 'muda'. Simple tp menarik

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.