Terubat Rindu..

August 04, 2016

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue berpeluang berjumpa dengan Adik lagi..jangan jemu ya Kak Sue asyik up date pasal Adik kat sini.Maklum lah berjauhan dengan Adik,selain dari perkara lain tempat Kak Sue meluahkan rasa kat sini lah tempatnya..nanti bila Adik dah besar atau Kak Sue dah tak ada boleh Adik baca kat sini sebagai kenangan..huhuhu..

Awal pagi group ibubapa sekolah Adik di whatapps diberi info mengenai kesihatan beberapa murid yang mengalami sakit perut..Alhamdullilah Adik tak termasuk dalam senarai,tapi Abang Man dan Kak Sue tetap ke sana sambil nak jumpa Adik..rindu oiii,dah seminggu tak tengok muka anak..ehehe..Pada pelajar yang tak berapa sihat diberi cuti pulang ke rumah untuk mendapat rawatan yang lebih dari keluarga sendiri,maklum lah dah ramai-ramai nie tak terjaga pulak pihak sekolah memandang kan yang tak sihat agak ramai..

Kak Sue doakan anak-anak yang pulang ke rumah mendapat rawatan agar cepat sembuh dan dapat kembali ke sekolah menyambung pelajaran masing-masing.Kak Sue bersyukur Adik dalam keadaan sihat dan telah mula ke fasa baru dalam pembelajaran Adik di sekolah tersebut.Ibu doakan semoga Adik sentiasa ditabahkan,ditenangkan dan diterangkan hati olehNya..dan cemerlang dunia akhirat..sayang Adik hingga ke Jannah!aamiin ya rabb..

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.