Koleksi Buku ~ Rahsia Penulisan Berpengaruh

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue dah terima koleksi buku terbaru Kak Sue Rahsia Penulisan Berpengaruh dari Tuan Khairul Hakimin Muhammad yang terkenal di media sosial dengan perkongsian resepi,cara penulisan dan macam-macam lagi lah..Memula Kak Sue nampak kawan-kawan yang share status beliau aja,lama-lama jadi suka pula membaca perkongsian beliau,nak add friend dah penuh,jadi Kak Sue follow aja lah..pun jadilah..ehehe..

Kak Sue suka cara penyampaian beliau pada aundien secara santai dan bersahaja membuatkan kita tak jemu membaca setiap perkongsian dari beliau di facebook..Hari-hari baca perkongsian dari beliau yang sentiasa positif dan penuh dengan lawak jenaka..Semoga satu hari nanti Kak Sue dapat memperbetulkan penulisan agar lebih baik dan berpengaruh seperti beliau..Terima kasih tuan,atas perkongsian ilmu yang hebat!Semoga kita semua sentiasa dalam rahmat Allah,dipermudahkan urusan dan cemerlang dunia,akhirat..aamiin ya rabb..!Bagi yang berminat mendapatkan buku tersebut boleh hubungi Siti Rahmah Mohd Noor ..jumpa lagi,papai!



2 comments

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤