Koleksi Buku ~ Rahsia Penulisan Berpengaruh

August 05, 2016

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue dah terima koleksi buku terbaru Kak Sue Rahsia Penulisan Berpengaruh dari Tuan Khairul Hakimin Muhammad yang terkenal di media sosial dengan perkongsian resepi,cara penulisan dan macam-macam lagi lah..Memula Kak Sue nampak kawan-kawan yang share status beliau aja,lama-lama jadi suka pula membaca perkongsian beliau,nak add friend dah penuh,jadi Kak Sue follow aja lah..pun jadilah..ehehe..

Kak Sue suka cara penyampaian beliau pada aundien secara santai dan bersahaja membuatkan kita tak jemu membaca setiap perkongsian dari beliau di facebook..Hari-hari baca perkongsian dari beliau yang sentiasa positif dan penuh dengan lawak jenaka..Semoga satu hari nanti Kak Sue dapat memperbetulkan penulisan agar lebih baik dan berpengaruh seperti beliau..Terima kasih tuan,atas perkongsian ilmu yang hebat!Semoga kita semua sentiasa dalam rahmat Allah,dipermudahkan urusan dan cemerlang dunia,akhirat..aamiin ya rabb..!Bagi yang berminat mendapatkan buku tersebut boleh hubungi Siti Rahmah Mohd Noor ..jumpa lagi,papai!



You Might Also Like

2 ulasan

  1. wahhh best buku nie..boleh jadi panduan yang baik

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.