Kelapa Laut MAN JAVA di SMK Sri Istana

Assalamualaikum semua,Kak Sue nak buat pengumuman sikit eceh wah..g erai minuman air Kelapa Laut MAN JAVA sekarang berada di tepi jalan S...

kelapa laut,pati kelapa laut,pembekal kelapa laut
Assalamualaikum semua,Kak Sue nak buat pengumuman sikit eceh wah..gerai minuman air Kelapa Laut MAN JAVA sekarang berada di tepi jalan SMK Sri Istana,Klang.Selain menjual Air Kelapa Laut mereka juga ada menjual Kelapa Lemon Madu.Gerai nie kepunyaan sahabat Kak Sue yang baru mula berniaga,sebelum nie beliau bekerja makan gaji dan sekarang baru berjinak-jinak nak mula berniaga,bekerja sendiri.Mana tau korang nak buat majlis atau apa-apa sahaja boleh lah korang berhubung dengan beliau ya..

Kepada yang berada di kawasan berdekatan yang ingin mencuba,boleh lah jemput singgah ya,jom kita support kawan-kawan kita berniaga..Kak Sue doakan sahabat Kak Sue nie sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan semua urusan..aamiin ya rabb..terima kasih semua..papai!

You Might Also Like

2 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.