Happy Birthday Kakak..!

August 19, 2016

Assalamualaikum semua,hari nie birthday anak dara Kak Sue Kakak,satu-satunya puteri penyeri dalam keluarga Kak Sue.Sekejap ja masa berlalu dah besar anak Ibu..si manis 17 gitu,ehehe..Kakak lah jadi kawan tempat Kak Sue berkongsi cerita dan bermanja..sama juga Kakak dengan Kak Sue..kami macam kawan yang sangat baik,sentiasa terbuka nak sembang pasal apa pun..tapi kalau buat salah kena jugak tau..tak ada bagi muka walau anak perempuan seorang..


Oreo dan Marble Cheese Kek untuk Kakak..Ibu tak buat atau beli sebiji kek sebab nanti tak habis sayang aja..so Ibu belikan feveret Kakak khas untuk Kakak hari nie..


Ibu dan Abah tak tau nak beli hadiah apa untuk hari nie,harap Kakak suka lah ya..hadiah lain yang Kakak teringin sebelum nie InsyaAllah nanti dah sampai masanya Abah akan belikan nanti tau..sabar,ehehe..

Happy Birthday Kakak ..Ibu doakan Kakak sentiasa dalam rahmat dan dalam lindungan Allah,dimurahkan rezeki,kesihatan yang baik,umur yang bermafaat,ditenangkan,diterangkan dan ditabahkan hati selalu dengan ujian Allah..semoga Kakak dapat capai cita-cita Kakak dan cemerlang dunia dan akhirat..Doa,Redha dan Kasih Sayang Ibu sentiasa untuk Kakak,Abang dan Adik.lebiu mucho Sayang!!!Amiin ya rabb..

You Might Also Like

2 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.