Selamat Hari Raya AidilFitri 2016

July 06, 2016

Assalamualaikum semua,Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir dan Batin untuk semua keluarga dan kawan-kawan.Kesempatan ini Kak Sue dan keluarga memohon ampun dan maaf,andai ada tersalah cakap,tersalah tulis atau perbuatan.Halalkan makan minum dan dalam berurusan niaga juga ya..Kak Sue balik Rawang nanti datang lah beraya ke rumah ya..

Selamat Hari Raya Mak..ini lah Mak Kak Sue tersayang,comel dak Mak kami..terima kasih Mak masak sedap-sedap tau..

Sebahagian daripada cucu Tok Pah dan Cik Din..Alhamdullilah tahun nie raya semua berjalan lancar walaupun ada beraya dirumah mertua masing-masing..

Bukan senang nak ambik gambar dengan Abah Tersayang.Terima kasih Abah sentiasa memberi nasihat dan sentiasa sporting macam selalu..sayang Abah..Tahun nie Mak dan Abah tak berapa sihat,tapi Alhamdullilah kami semua berkesempatan beraya bersama-sama.Terima kasih Allah...

Macam mana dengan raya hangpa tahun nie..meriah tak?

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Kaksue raya batu kurau ke? Selamat hari raya kak sue :) maaf zahir batin.


    p/s : Datang singgah beraya, kes ni special sikit tuan rumah takyah bancuh air, kita klik nuff tuan blog :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.