Raya Sakan..!

Assalamualaikum semua,masih dalam mood raya hari nie.Kak Sue kalau di kampung Batu Kurau rutin harian tolong Mak sediakan sarapan.Masa tengah sarapan kami akan berbincang nak beraya kemana selalunya.Waktu perayaan macam nie lah ada kesempatan bawa Mak dan keluarga bersuai kenal dan melawat sedara mara sebab semua balik kan..Jadi hari nie kami beraya sakan sebab ada beberapa rumah yang nak di singgah..


Bergambar dulu sat sebelum bergerak ke destinasi yang pertama..ehehe..beraya ramai-ramai nie memang best dan meriah sangat..seronok betul!

Sempat lagi bergambar kenangan dengan Ateh yang agak susah di ajak bergambar..sporting sikit Ateh..raya nie,,hahaha..

Mak dara dan anak dara bergambar selepas kekenyangan di rumah Alang.Terima Kasih Alang sudi jemput dan masak untuk kami..tahun depan jemput lagi hokay..

Tok Pah dan cucu-cucunya..Abang dan Adik.Lepas nie jarang dah jumpa Tok Paah sebab dah pindah sekolah..apapun Tok Pah sentiasa dihati dan doa kami..

Jom kita sambung raya lagi..gambar tak banyak!Tok Pah dah sound hangpa nak raya ka hangpa nak tengok telefon..tak reti-reti lagi..sorok telefon sebelum Tok Pah ambik buat baling kambing..kahkahkah!

4 comments

  1. Selamat hari raya kal sue :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya, maaf zahir batin

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya kak, seronok tgk ustaz2 akak.. berjaya semuanya.

    ReplyDelete
  4. hi selamat hari raya.. done follow u, follow me back ;)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤