Perlaking Pilihan Hatiku

July 22, 2016

Assalamualaikum,hai semuaaa..sekarang Kak Sue tengok ramai yang mengamalkan makanan tambahan untuk kecantikan dan kesihatan.Kak Sue pun tak berkecuali mencuba dan kerapkali juga lah bertukar dari satu produk ke produk yang lain..huhuhu..Cuma baru-baru nie,kawan-kawan Kak Sue dari geng Mak-Mak nie dok mencuba satu produk yang begitu laris dan menjadi viral di media sosial iaitu Perlaking yang di asaskan oleh Safiey Alias..semua feed back dari kawan-kawan buat Kak sue teruja nak mencuba..

Untuk percubaan pertama Kak sue beli satu paket dulu dan Kak Sue mula cuba Perlaking nie pada bulan puasa yang lepas.Alhamdullilah seawal dua tiga hari apa yang dapat Kak Sue rasakan tak berasa letih dan lapar masa Kak Sue berpuasa,selain dari tu Kak Sue perasan pori muka Kak Sue semakin mengecil.Punya lah seronok dan rasa sangat puashati Kak Sue ambil keputusan nak teruskan pemakanan produk nie sehingga hari ini juga setersunya...

Kepada yang berminat nak mencuba Perlaking nie boleh ke Facebook AyuShalina Abdul Shatar dengan harga yang sangat berpatutan dan layanan yang memuashati serta cepat..Selamat mencuba dan selamat Glow Glow Shine Uolls..papai!

You Might Also Like

4 ulasan

  1. macam2 produk skrg,, semuanya terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..cuma kena cari yang bersesuain dengan diri kita kan.. :)

      Delete
  2. takut nak try mana2 supplement sebab badan sensitif. salam perkenalan ye kak sue :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh ye ke..Tak apa Ana..Salam perkenalan jugak.. :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.