Perlaking Pilihan Hatiku

Assalamualaikum,hai semuaaa..sekarang Kak Sue tengok ramai yang mengamalkan makanan tambahan untuk kecantikan dan kesihatan.Kak Sue pun t...

Assalamualaikum,hai semuaaa..sekarang Kak Sue tengok ramai yang mengamalkan makanan tambahan untuk kecantikan dan kesihatan.Kak Sue pun tak berkecuali mencuba dan kerapkali juga lah bertukar dari satu produk ke produk yang lain..huhuhu..Cuma baru-baru nie,kawan-kawan Kak Sue dari geng Mak-Mak nie dok mencuba satu produk yang begitu laris dan menjadi viral di media sosial iaitu Perlaking yang di asaskan oleh Safiey Alias..semua feed back dari kawan-kawan buat Kak sue teruja nak mencuba..

Untuk percubaan pertama Kak sue beli satu paket dulu dan Kak Sue mula cuba Perlaking nie pada bulan puasa yang lepas.Alhamdullilah seawal dua tiga hari apa yang dapat Kak Sue rasakan tak berasa letih dan lapar masa Kak Sue berpuasa,selain dari tu Kak Sue perasan pori muka Kak Sue semakin mengecil.Punya lah seronok dan rasa sangat puashati Kak Sue ambil keputusan nak teruskan pemakanan produk nie sehingga hari ini juga setersunya...

Kepada yang berminat nak mencuba Perlaking nie boleh ke Facebook AyuShalina Abdul Shatar dengan harga yang sangat berpatutan dan layanan yang memuashati serta cepat..Selamat mencuba dan selamat Glow Glow Shine Uolls..papai!

You Might Also Like

4 ulasan

  1. macam2 produk skrg,, semuanya terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..cuma kena cari yang bersesuain dengan diri kita kan.. :)

      Delete
  2. takut nak try mana2 supplement sebab badan sensitif. salam perkenalan ye kak sue :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh ye ke..Tak apa Ana..Salam perkenalan jugak.. :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.