Musim Buah Datang Lagi..

July 16, 2016

Assalamualaikum,hai semua..tahun nie musim buah tak meriah sangat berikutan cuaca panas yang teruk beberapa bulan yang lepas.Alhamdullilah,walau pun macam tu Kak Sue dan keluarga ada rezeki nak merasa buah-buahan tempatan kita nie..Kak Sue dan Abang Man berkesempatan balik kampung dan bawa balik buah untuk keluarga Kak Sue yang akan datang beraya nanti.Buah durian kampung dan rambutan kuning memang feveret Kak Sue sekeluarga cuma Abang seorang aja tak makan durian dalam keluarga kami..rugi tau bangggg..ehehehe..Berbaloi balik ambik buah kat kebun sendiri dapat lah semua keluarga merasa,kalau nak beli tu buah agak mahal lah time macam nie kan..Terima kasih kepada Bapak dan Mak sebab jemput kami balik ambik buah..semoga tahun depan rezeki kita ada lagi ya..

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.