Masa Untuk Rumah Sendiri Pulak ~ Mai Singgah!

Assalamualaikum semua,selamat hari raya!Raya kan sebulan..ehehe.Masa untuk rumah sendiri pula hari nie.Kak Sue nak siapkan dan sediakan a...

Assalamualaikum semua,selamat hari raya!Raya kan sebulan..ehehe.Masa untuk rumah sendiri pula hari nie.Kak Sue nak siapkan dan sediakan apa yang patut mana tahu ada kawan atau sedara kat sini yang nak datang bertandang kan..Nasib lah semua dah kemas sebelum balik raya hari tu,cuma nak touch up sikit aja lagi..

Rasanya tahun nie kami tak ada buat open house memandangkan Adik tak dapat cuti dalam waktu terdekat nie..nanti bila makan atau berseronok ronok teringat Adik jadi sedih pulak,terus mood down..baik tak payah kan..Tapi tak tahu lah nanti kut ada niat nak buat jamuan ringan untuk kawan-kawan yang duduk area rumah Kak Sue nie..Kalau korang nak datang beraya datang aja ya,tapi bagi tahu dulu tau,boleh Kak Sue sediakan apa yang patut..jangan lupa singgah tau,papai!

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Hi there, just wanted to tell you, I enjoyed
    this post. It wwas practical. Keep onn posting!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.