Kek Mango Mousse Vivo

Assalmualaikum, hai semua. S etiap orang ada makanan kegemaran masing-masing kan. Sama lah macam Kak Sue nie.. kegemaran Kak Sue suka maka...

Assalmualaikum, hai semua. Setiap orang ada makanan kegemaran masing-masing kan. Sama lah macam Kak Sue nie.. kegemaran Kak Sue suka makan kek dan coklat. Salah satunya Kek Mango Mousse Vivo nie lah. Kalau ke Aeon Anggun Rawang tu banyak kali juga lah dok tapau Kek Mango Mousse Vivo nie. Sedap gila kut, terasa semua. Dah macam ketagih pun ada.. hehehe..

Kek Mango Mousse Vivo
Kek Mango Mousse Vivo

Kek Mango Mousse Vivo

Entah macam mana Kak Sue boleh terjebak dengan Kek Mango Mousse Vivo nie. Hari tu masa makan kat sana tak ada pula order sekali cuma bila dok lalu lalang depan tu ternampak dan teringin nak cuba. Bila dah cuba sedap lah pula. Tu yang asyik tapau kek yang sama ja kalau ke sana..

Selain Kek Mango Mousse nie, ada pilihan kek lain juga tau. Kek coklat, kek cheese, Brownies dan macam-macam lagi lah. Korang kalau nak cuba boleh lah ke Restoran Vivo ya, selain kek mereka juga ada jual makanan western. Selamat mencuba.. papai!

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Tak pernah lagi try desert vivo.Selalunya makan spaghetti je kat situ sebab sedap. Nanti nak try lah. hihi

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.