Kek Mango Mousse Vivo

July 25, 2016

Assalamualaikum semua..setiap orang ada makanan kegemaran masing-masing kan..Kak Sue sebenarnya pengemar makanan manis,seperti kek dan coklat..tapi jangan lah manis sangat kan..pening tau kalau manis sangat..ehehe..Sejak meningkat usia nie Kak Sue dah kurang sikit makan kek-kek nie tapi kalau yang betul sedap,Kak Sue asyik ulang membeli dan makan..haa.gituu!

Sejak dua menjak nie Kak Sue asyiklah dengan Kek Manggo Mousse Vivo..pertama kali cuba Kak Sue dah jatuh cinta dengan rasanya.Sekali makan buat kita rasa nak makan lagi dan lagi..tapi tak boleh lah amal tiap hari kan..nanti lain pula jadinya..ehehe..Kek Manggo Mousse nie boleh korang dapatkan di mana-mana cawangan Restoran Vivo tau.Ada bermacam jenis kek yang lain,tapi Kak Sue paling suka Kek Manggo Mousse nie lah..sekali cuba,pasti nak lagi tau..cuba lahhh!

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Tak pernah lagi try desert vivo.Selalunya makan spaghetti je kat situ sebab sedap. Nanti nak try lah. hihi

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.