MAN JAVA Kelapa Laut Interprise ~ Salam Ramadhan

June 02, 2016




Assalamualaikum semua, kami dari  MAN JAVA Kelapa Laut Enterprise mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan yang bakal tiba tak berapa lama lagi. Kami juga memohon maaf seandainya ada salah dan silap dalam kita semua berurusan, Semoga tahun ini kita semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan macam tahun-tahun sebelumnya ya. Terima kasih kepada semua pelanggan baik yang baru atau yang lama yang masih beri kepercayaan dengan perkhidmatan kami. Selamat menyambut ramadhan semua..

MAN JAVA Kelapa Laut Enterprise ~ Salam Ramadhan

Pada korang yang berminat nak berniaga atau sebagai pembekal, boleh lah hubungi pihak kami nanti ya. Tarikh untuk buat order akan diberitahu nanti. Syarat-syarat masih sama seperti sebelum nie Kak Sue kongsikan di entri Kelapa Laut ya..




Bagi yang berminat nak dapatkan baju dan apron Man Java pun ada kali nie. Begitu juga banner dan banting. Kami tak sediakan apa-apa pakej dan semua peniaga dan pembekal boleh buat order ikut kemampuan masing-masing. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami di 012 5854998 atau 012 5844736 ya. Terima kasih, sekali lagi Salam Ramadhan semua..










You Might Also Like

3 ulasan

  1. Salam ramadhan kak Shu.. selamat berpuasa.. :)

    ReplyDelete
  2. Ramadhan Kareem,
    Maaf jugak segala salah silap,
    moga memperoleh keberkatan ramadhan Aamiin.

    ReplyDelete
  3. Kak sue...lawa yer apron dengan baju tu...semoga lg bertambah rezeki kak sue sekeluarga ye

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.