Durian Batu Kurau

June 01, 2016

Assalamualikum semua,sekarang nie dah mula musim durian di kampung halaman Kak Sue Batu Kurau.Masa Kak Sue balik kampung hari tu,buah tak banyak lagi dan harga boleh dikatakan agak mahal.Pada pengemar buah durian nie mesti tahu buah durian Batu Kurau terkenal dengan kesedapan isinya.Bila buah sikit nie,biasa lah harga jadi mahal sikit kan..ehehe..


Setiap tahun bila tiba musim durian memang ramai orang akan datang ke sini,tak kiralah anak jati kampung atau orang luar.Kak Sue berkesempatan juga lah rasa masa balik kampung hari tu..Buah baru luruh nie biasa lah ada yang okay dan ada yang tak okay.Walau macam mana pun buah durian Batu Kurau memang terbaik setakat nie.Kalau korang nak rasa jemputlah datang ke Batu Kurau kampungku..ehehe,papai!

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.