Tapak Pasar Ramadhan Bandar Tasik Puteri

May 11, 2016

Assalamualikum semua,tapak pasar ramadhan Bandar Tasik Puteri dah selesai dibuat pembayaran dan pilihan tapak untuk tahun nie.Kak Sue dan Abang Man masih tapak yang sama macam tahun lepas.Semua peniaga dibenarkan memilih tapak yang dihajati dan membuat bayaran seperi biasa.Cuma bayaran tapak tahun nie dah naik harga sikit.Harap pihak JKP membuat pemantaun pada peniaga rambo dan juga kebersiahan serta keselesaan surau dapat dipertingkatkan lah..Semoga dipermudahkan semua urusan untuk semua peniaga tahun nie ya..Pada korang yang berada di kawasan Bandar Tasik Puteri atau yang berdekatan mai la singgah gerai Kak Sue.Dijamin memuaskan hati dan berbagai pilihan air buah buahan..ehehe..Jemput singgah tau,papai!!

You Might Also Like

2 ulasan

  1. sue sebenarnya memang ana suka beli makanan iftar kat BTP ni bila dah jemu bazar BCH pasti ke sana nnt, In Shaa Allah

    ReplyDelete
  2. salam kak, sy berminat nk berniaga utk Ramadhan kali ni (2017) di Bandar Tasik Puteri. Dengan siapa sy bleh berhubung ye?

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.