Qaseh Zamri Collection ~ Pilihan Menarik Dengan Harga Yang Berbaloi

May 21, 2016

Assalamualaikum semua,Kak Sue nak kongsi butik yang Kak Sue singgah hari nie,dekat aja dengan kawasan rumah Kak Sue.Butik Qaseh Zamri Collection nie terletak di Bandar Country Home 15 minit aja kalau dari Bandar Tasik Puteri.Memang tengah mencari baju atau kain ela untuk sambutan hari raya yang bakal menjelang tak lama lagi.Kak Sue terjumpa butik nie di facebook,dekat pulak tu dengan rumah senang Kak Sue nak singgah nanti..






Beberapa kali Kak Sue tertangguh nak singgah sini akibat kekangan masa,hari nie dapat Kak Sue singgah walaupun sekejap.Pelbagai pilihan yang ada kat butik nie dari kain ela cotton,lace,skirt,dress,blouse,jubah dan pilihan shawl yang menarik dan eksklusif.Memang kalau singgah sini amat berbaloi sebab semua ada dalam satu tempat dengan harga yang berpatutan.Layanan yang mesra dan selesa,boleh lah Kak Sue memilih dengan tenang..wah gitu..ehehee.Biasa lah orang perempuan kan kalau nak pilih barang,ambik masa sikit bagi puashati betul...




Butik Qaseh Zamri Collection ada menerima tempahan menjahit juga tau,tapi untuk masa sekarang semua tempahan telah ditutup bagi sambutan hari raya.Pada korang yang berminat nak singgah sini Kak Sue sertakan detail kat bawah nie ya,Kak Sue yakin korang mesti berpuashati...Jangan lupa singgah tau,Papai...!


Qaseh Zamri Collection
Alamat
No 3a Jalan Desa 1/1
Bandar Country Homes
48000 Rawang,Selangor
Facebook 
Instagram
No Telefon
013 3240813

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.