Mimpi Yang Menganggu Tidur

May 17, 2016

Assalamualaikum semua,hai korang!Kak Sue kan sejak dua menjak nie suka sangat mimpi yang bukan-bukan.Kadang tengah syok tidur boleh tersedar dan rasa meremang aja!Terus Kak Sue tak boleh tidur dah..Nak kata tak baca doa tidur,tak baca ayat kursi..Kak Sue baca..tapi nanti mesti benda yang sama berlaku.Entah apa yang tak kena pun tak tahu lah..Kadang kata orang tua,setiap mimpi ada maksud yang tersirat..tapi berharap tak ada apa lah kan..Mungkin banyak pikir dan badan letih..

Rasa benda nie berlarutan dah dekat sebulan.Memang mengganggu tidur Kak Sue setiap malam.Kata Abang Man,mainan perasaan aja tu,jangan diikutkan sangat.Mimpi kan mainan tidur..Itu pun ada hati nak baca buku seram,kalau baca entah mimpi apa pulak kan,ehehe..Semoga Allah sentiasa melindungi dan jauhkan lah benda atau perkara tak baik dari kak Sue dan keluarga..aamin ya rabb!Usah biarkan diri anda diselubungi misteriiii...papai!

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.