Kejutan HariJadi dari Secret Surpriseco

May 23, 2016

Assalamualaikum semua,baru-baru nie Kak Sue buat sambutan birthday Abang Man.Rasa macam dah lama tak buat kejutan untuk suami kesayangan Kak Sue.Kadang sibuk dan penat bekerja sampai tak sempat dan tak cukup masa nak spend time together gether gitu..ehehe..Jadi tahun nie Kak Sue nak buat kejutan yang istimewa untuk kesayangan Kak Sue..

Sebulan sebelum tarikh tersebut,Kak Sue dah mula servey sana sini perkhimatan suprise untuk birthday nie.Kak Sue nak kali nie meninggalkan kenangan manis buat Abang Man..eceh wah!Dalam dok mencari tu Kak Sue terjumpa satu akaun di Instagram yang membuat perkhidmatan Birthday Suprise dengan harga yang sangat berpatutan dengan harga serendah rm80 dan juga tawaran pakej-pakej yang menarik..


Setelah Kak Sue setuju dengan pakej dan harga yang ditawarkan,birthday planner akan setkan masa dan tempat yang Kak Sue beritahu lebih awal.Alhamdullilah tiba hari yang dirancangkan semuanya berjalan dengan lancar dan sangat berpuashati dengan layanan yang diberikan untuk Kak Sue sekeluarga.Rasa puashati dapat buat kejutan untuk insan tersayang.Untuk korang yang berminat nak dapatkan perkhidmatan dari Secret Surpriseco Kak Sue rekemen sangat dan kongsikan detail kat sini ya.Terima kasih Myra,lain kali pasti Kak Sue repeat order lagi.Semoga terus maju jaya ya..aaamin ya rabb!

Secret Surpriseco
Instgram 
No Telefon
012 2201142

You Might Also Like

5 ulasan

  1. terus ke instaa dia nak tengok sambil survey2...mana tau lepas ni nak buat surprise, senanglah...
    thanks kak sue for sharing :)

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday... seronok kan wat surprise.. teruja!

    ReplyDelete
  3. waduh waduh..sweet nyee lahai...hihi

    ReplyDelete
  4. sweetnya kak sue. semoga kak su sekeluarga di murahkan rezeki dan panjang umur! ^^

    ReplyDelete
  5. Untung la cik abang tu,..romantik jugak Sue ni..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.