Happy Birthday Sayang!

Assalamualaikum semua,hari nie birthday kekasih hati Kak Sue,Abang Man!Kak Sue merancang nak buat kejutan waktu makan malam nanti.Punya l...

Assalamualaikum semua,hari nie birthday kekasih hati Kak Sue,Abang Man!Kak Sue merancang nak buat kejutan waktu makan malam nanti.Punya lah sakan dok planing nak buat kejutan untuk suami,gigih sangat..hahahaha..
Sebenarnya malam tadi dah ucapkan dah Happy Birthday untuk Abang Man,siap nyanyi lagu lagi dengan anak-anak dan hadiah yang Kak Sue beli sebelum tu.Cuma Kak Sue rasa tak puashati lagi,jadi plan nak makan malam kat luar malam nanti.Kak Sue dah pilih restoran kat mana dan pukul berapa..Alhamdullilhah semua berjalan lancar macam Kak Sue plan..Nanti Kak Sue review Restoran U-Cafe dan SecretSuprise untuk kejutan buat orang tersayang ye..

Happy Birthday Sayang..semoga sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah,umur yang bermafaat,kesihatan yang baik,rezeki yang murah dan berkat,dipermudahkan semua urusan dunia,akhirat dan sentiasa menjadi suami dan abah yang Ohsem untuk kami sekeluarga..we love you sayang!aamiin ya rabb..

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.