Cuti Sekolah Dilanjutkan

Assalamualaikum semua,cuti sekolah anak-anak Kak Sue dilanjutkan berikutan masalah yang timbul di sekolah mereka belum dapat diselesaikan...

Assalamualaikum semua,cuti sekolah anak-anak Kak Sue dilanjutkan berikutan masalah yang timbul di sekolah mereka belum dapat diselesaikan.Kak Sue tak nak lah nak menyalahkan mana-mana pihak,tapi Kak Sue agak terkilan dengan pihak pentadbiran yang tidak memandang serius masalah yang sedang dihadapi sekarang..
Sebelum nie memang semua pelajar diberi cuti lebih kurang seminggu kerana masalah berkenaan,tapi sebab Adik belum sihat sepenuhnya dengan masalah kat sekolah belum selesai,jadi terpaksalah Kak Sue dan Abang Man tunggu dulu sehingga tarikh yang ditetapkan..Semoga dipermudahkan urusan pentadbiran sekolah dan cepat anak-anak dapat meneruskan pengajian mereka semula..aamiin ya rabb..

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Moga dipermudahkan segala urusan & semua masalah dapat diselesaikan segera

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.