Air Kangen Keajaiban Air

May 03, 2016

Assalamualaikum semua,pernah dengar air kangen tak?sebelum nie Kak Sue hanya baca dan dengar pengalaman keluarga dan kawan-kawan.Cuma beberapa hari lepas Kak Sue memang terdesak sangat mencari air kangen nie untuk Adik anak bongsu Kak Sue.Adik suspek demam denggi..Kak Sue menang susah hati sangat,kebetulan hari tu ada family Abang Man kongsi mengenai kebaikan dan keberkesanan pada tubuh badan kita yang di syaki demam denggi dan untuk kesihatan yang lain

Alhamdullilah setelah kelam kabut Kak Sue dan Kakak ipar Kak Sue google sana sini,tanya kawan,akhirnya lewat malam adik Afiq dari Bandar Tasik Puteri datang hantar air kangen depan pintu rumah..legaaaa..!!Terima kasih ya Afiq,malam tu jugak Kak Sue kejut Adik minum separuh gelas air kangen dan berdoa dengan izin Allah semoga esok bila check darah lagi,semua clear dan tak sangkut..

Esoknya Kak Sue bagi lagi Adik minum separuh gelas,Kak Sue pun ikut minum sekali.Tiba masa Adik nak check darah Kak Sue tak ikut sekali,tapi bila balik Adik dah senyum.Bila Kak Sue tanya Alhamdullilah..clear semua dan keputusannya positif,Adik dah bebas dari suspek demam denggi.Bila keputusan macam nie Kak Sue ingat nak teruskan lah menggunakan air kangen nie sebagai minuman harian.Nanti kak Sue kongiskan lagi keberkesanan air kangen nie pada tubuh badan kita ya..Pada korang yang berminat nak dapatkan air kangen nie Kak Sue cadangkan nama kat sini Abam Korie 017 3495797 atau Afiq 017 2523561.Selamat mencuba..ubah air anda,ubah kehidupan anda...papai!!

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.