Watermark Dari Azhafizah Simple dan Menarik..!!

April 05, 2016

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue nak kongsi watermark yang Kak Sue tempah dari Blogger Azhafizah yang simple dan menarik.Sebenarnya sebelum nie Kak Sue tengok ramai blogger yang mengunakan pelbagai bentuk watermark yang menarik.Teringin pulak nak ada watermark sendiri macam tu,jadi Kak Sue tanya-tanya pada blogger lain.Terima kasih kepada Acik Aku Penghibur beliaulah yang memperkenalkan Kak Sue kepada Fiza.

Kak Sue memang berpuashati dengan hasil kerja beliau,cepat dan kemas.Pada korang yang berminat nak tempah watermark ke,header blog,potrait dan macam-macam lagi lah dengan harga berpatutan boleh la melawat kat sini www.azhafizah.com.Boleh cuci mata nak pilih yang mana berkenan kat hati.Selepas kita dah pasti nak tempah dan pilih yang mana kita suka,boleh lah kita terus buat bayaran.Tempahan akan di proses mengikut giliran tempahan yang sedia ada.Untuk tempahan Kak Sue nie tak lama pun tunggu,terima kasih Fiza..suka sangat!

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Alhamdulillah..terima kasih Kak Sue sudi tempah dan untuk entry ini juga :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.