Princess White Minuman Kolagen Pertama Dari Jepun

April 25, 2016

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue nak bercerita mengenai produk Princess White.Produk Pricess White adalah produk minuman kolagen kecantikan yang berkualiti tinggi yang pertama di Malaysia dari Jepun.Produk ini diperkaya dengan estrak bunga sakura yang mampu membersih kulit secara lembut dan mendalam.Ia juga dirumus dengan bahan anti oksiden seperti estrak bunga sakura,buah tomato,buah ceri, buah zaitun,buah strawberri,buah anggur,buah acai beri, buah delima dan akhir sekali kolagen itu sendiri.


Kak Sue berkesempatan mencuba sendiri produk ini dan tak rasa risau bila kita tahu bahan-bahan yang terkandung dalam produk Princess White ini diperbuat dari bahan semulajadi.Tiada kesan sampingan dan elergi serta mendapat kelulusan dari KKM dan yang paling penting halal.Produk ini juga sesuai untuk umur 14 tahun ke atas termasuk lelaki dan perempuan.Kira jimatlah boleh guna untuk sekeluarga kan.Jom kita tengok kelebihan Princess White dan cara mengunakannya..



Kelebihan Princess White Drinks
  • Memberi pencerahan pada kulit muka dan badan secara sekata,gebu,bersih dan kesan merah jambu
  • Mempebarahui sel-sel kolagen yang rosak dan berkurangan di dalam badan
  • Membantu menyelesaikan masalah jerawat,kesan dapat dilihat seawal 7 hari
  • Membantu mencegah jerawat dengan menembusi jauh ke dalam liang-liang untuk menghilangkan kotoran dan minyak
  • Membantu menghilangkan parut akibat jerawat,kemalangan di wajah,malah parut lama di badan
  • Membantu memudarkan dan menghilangkan masalah jeragat disebakan faktor usia,pendedahan cahaya matahari atau salah guna produk yang mengandungi merkuri tidak selamat
  • Membantu mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit,melambatkan proses penuaan.Kulit Kembali Muda 5 Tahun "reverse aging process"
  • Membantu meningkatkan daya ketahanan badan system imunisasi,mengurangkan radang sendi,tulang,kuku dan rambut semakin kuat dan bersinar
  • Membantu menstabilkan hormon dalaman wanita,amat di sarankan untuk wanita yang ingin hamil
Cara Pengambilan Princess White Drinks
Pengambilan produk Princess White drinks nie perlu di ambil sebanyak dua kali sehari iaitu

1 jam sebelum sarapan (2 scoop campur air biasa atau sejuk dalam shaker)
1 jam sebelum tidur (2 scoop campur air biasa atau sejuk dalam shaker)
Selain itu hendaklah minum air putih 8 gelas sehari untuk membantu pembuangan toksin dalam badan,penyerapan lebih cepat dan berkesan.Elakkan daripada mengambil minuman atau ubat berkaffen tinggi seperti kopi dan teh.Untuk lebih info boleh tengok bawah nie ye..

Princess White Drinks
Hotline
019 255 4666
Email
princesswhiteofficial@gmail.com
Instagram
Facebook
Princess White Official







You Might Also Like

2 ulasan

  1. singgah petang isnin ♥

    ReplyDelete
  2. makin berseri lah kak sue lepas ni :-)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.