Menjaga Kesihatan Ikut Cara Nabi

April 06, 2016

Assalamualaikum semua, tadi Kak Sue intai-intai kat facebook ternampak pulak post Menjaga Kesihatan Ikut Cara Nabi lalu kat laman Facebook Kak Sue, ewahhh.. macam laman rumah pulak ye.. ehehe. Rasa macam menarik jugak untuk di kongsi dengan semua. Benda yang bermafaat dan baik kita kongsikan lah, untung-untung kita dapat jugak sedikit pahala kan.. Jom kita tengok gambar kat bawah cara-cara menjaga kesihatan mengikut cara nabi jom..



Haa.. InsyaAllah, kalau kita konsisten menjaga kesihatan ikut cara Nabi nie hati akan tenang dan badan pun sihat. Cuma tak tahu lah kan kalau kita mampu tak nak ikut semua cara-cara nie. Selalunya benda baik nie memang rasa payah nak buat, cuba benda yang tak baik.. paham-paham sendiri aja lah kan.. huhuhu.. Semoga kita cuba usaha ikut apa yang Nabi amalkan nie dan semoga bermafaat untuk korang semua, selamat mencuba.. papai!

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Terima kasih kak kongsi..jom mita amalkan.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.