Selamat Tahun Baru 2016

January 01, 2016

Assalamualaikum semua,apa khabar?Agak lama Kak Sue tak up date blog kesayangan Kak Sue nie,busy betul lepas balik dari bercuti hari tu.Hari nie pun Kak Sue tolong Abang Man berniaga di Karnival Masjid,di Masjid Nurul Iman di Rawang
Setiap hujung tahun memang kami akan join karnival masjid nie.Kak Sue suka niaga kat sini,sebab sambil niaga kita boleh dengar tazkirah,ceramah agama dan dapat solat berjemaah.Ada bermacam gerai,antaranya gerai makanan,pakaian dan buku atau kitab-kitab,kalau yang tinggal berdekatan tu datang la singgah ye..sempat lagi promote..ehehe..
Kak Sue harap sempat lagi nak ucapkan Selamat tahun baru 2016 kepada semua keluarga,kawan-kawan dan pembaca blog Kak Sue nie ye,kalau ada salah dan silap Kak Sue mintak maaf zahir dan batin tau.Semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya,semoga kita semua sentiasa istiqomah dalam setiap perbuatan kita dan menjaga percakapan dan penulisan kita agar lebih baik lagi lepas ini..jumpa lagi ya,papai!

You Might Also Like

5 ulasan

  1. selamat tahun baru kak sue :)

    Dayana's goal is to become a YouTuber this year:
    Jemput singgah ya Kak Sue,
    www.youtube.com/subscription_center?add_user=dayanaaqilahzahari

    ReplyDelete
  2. salam kak semoga dipermudahkan urusan tahun ni ::)

    ReplyDelete
  3. salam kak semoga dipermudahkan urusan tahun ni ::)

    ReplyDelete
  4. Selamat tahun baru 2016. :D Semoga terus sukses dalam kehidupan.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.