Selamat Hari Jadi Mak..

Assalamualaikum,selamat pagi semua.Hari nie harijadi Mak Kak Sue yang tersayang.Kak Sue doakan semoga Mak Kak Sue sentiasa dalam rahmat d...

Assalamualaikum,selamat pagi semua.Hari nie harijadi Mak Kak Sue yang tersayang.Kak Sue doakan semoga Mak Kak Sue sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah,umur yang bermafaat,kesihatan yang baik,rezeki yang berkat,di mudahkan semua urusan dan berbahagia dunia dan akhirat..Tiada Mak dan Abah Kak sue,tak ada lah Kak Sue kat dunia nie,sayang Mak Selalu.Kepada kawan-kawan jangan lupa setiap pagi kita hadiahkan Fatihah untuk mak dan abah kita tau.Rasullulah SAW pernah bersabda "setiap pagi sedekahkan al fatihah kepada kedua ibu bapamu ( tak kira masih hidup atau telah tiada )" nescaya pintu rezekimu akan terbuka buat kamu.Semoga kita menjadi anak yang soleh dan solehah dan semoga kita istiqomah..


You Might Also Like

2 ulasan

  1. Assalamualaikum..Saya doakan juga semoga mak kak sue sentiasa sihat.. Sentiasa dalam rahmat Allah.. Happy born day untuk mak kak sue..

    ReplyDelete
  2. Sanah helwah helwah to mak kak sue , moga umur panjang dan dilimpahkan kasihnya

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.