Kelapa Laut MAN JAVA | Open Order 2016

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue nak buat pengumuman sikit.Order untuk pati Kelapa Laut MAN JAVA telah di buka ya.Sebenarnya sejak minggu lepas lagi kami dah mula buat delivery.Antaranya ke area Kuala Lumpur,Klang,Johor,Pahang dan Penang,cuma Kak Sue tak dan nak up date kat blog.Terlampau busy sangat minggu lepas,dengan urusan anak-anak nak bersekolah dan macam-macam lagi lah.Biasa la awal tahun nie macam-macam kerja nak settle kan..

Pada yang berminat nak jadi pengedar atau penjual boleh la hubungi nombor yang Kak Sue sertakan nanti ya.Untuk info korang,Kak Sue nak ingatkan sekali lagi,satu kawasan atau pasar malam dan pagi hanya seorang pengedar atau peniaga saja yang di benarkan ya.Perlu mengunnakan sticker MAN JAVA Kelapa Laut yang akan kami sertakan sekali.Kalau untuk rebranding perlu memenuhi syarat yang akan kami bagi tau nanti ya.Order pula perlu di buat selewat-lewatnya tiga hari sebelum delivery.Untuk keterangan lanjut boleh la hubungi di nombor 012 5854998/012 5844736.Sekian,terima kasih..

2 comments

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤