Kelapa Laut MAN JAVA | Open Order 2016

January 05, 2016

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue nak buat pengumuman sikit.Order untuk pati Kelapa Laut MAN JAVA telah di buka ya.Sebenarnya sejak minggu lepas lagi kami dah mula buat delivery.Antaranya ke area Kuala Lumpur,Klang,Johor,Pahang dan Penang,cuma Kak Sue tak dan nak up date kat blog.Terlampau busy sangat minggu lepas,dengan urusan anak-anak nak bersekolah dan macam-macam lagi lah.Biasa la awal tahun nie macam-macam kerja nak settle kan..

Pada yang berminat nak jadi pengedar atau penjual boleh la hubungi nombor yang Kak Sue sertakan nanti ya.Untuk info korang,Kak Sue nak ingatkan sekali lagi,satu kawasan atau pasar malam dan pagi hanya seorang pengedar atau peniaga saja yang di benarkan ya.Perlu mengunnakan sticker MAN JAVA Kelapa Laut yang akan kami sertakan sekali.Kalau untuk rebranding perlu memenuhi syarat yang akan kami bagi tau nanti ya.Order pula perlu di buat selewat-lewatnya tiga hari sebelum delivery.Untuk keterangan lanjut boleh la hubungi di nombor 012 5854998/012 5844736.Sekian,terima kasih..

You Might Also Like

2 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.