Kelapa Laut MAN JAVA Menyejukkan Dan Menyegarkan

January 11, 2016

Assalamualaikum,sekarang cuaca panas sangat kan,dan di jangka cuaca panas nie akan berpanjangan sampai bulan mac nanti.Macam yang Kak Sue kongsikan sebelum nie,silap-silap boleh kena jerebu negara kita nie.Dalam keadaan cuaca panas macam nie,Kak Sue nak rekemen kat korang produk Kak Sue pati atau kordial Kelapa Laut MAN JAVA,boleh sejukkan badan dan tekak serta menyegarkan gitu,InsyaAllah.Nak minum sendiri atau nak berniaga pun boleh.
Semalam ada seorang customer Kak Sue dari Selayang order buah dan pati kelapa laut untuk mak beliau.Katanya mak beliau batuk yang teruk dan hari tu ada la minum kelapa laut nie,alhamdullilah katanya berkurangan sikit.Kak Sue nak tunggu juga feed back beliau macam mana setelah mak beliau minum dan makan kelapa laut.Nanti boleh la Kak Sue kongikan kat sini.Sebenarnya kita ikhtiar saja,yang menyembuhkan hanya Allah swt.Sekejap lagi pun Kak Sue nak buat delivery ke Muar,Johor repeat kali kedua untuk bulan nie sahaja.Pada yang berminat nak order Kelapa Laut MAN JAVA boleh la hubungi atau whatapps di nombor 012 5854998 / 012 5844736,sekian terima kasih.

You Might Also Like

3 ulasan

  1. bagusnya kelapa laut.dah lah sedap

    ReplyDelete
  2. Lama sangat rasanya PC tak minum air kelapa laut ni kak...

    ReplyDelete
  3. sedap minum tengah cuaca panas ni

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.