Piala Malaysia | Selangor dan Kedah Layak ke Final

December 08, 2015

Assalamualaikum semua,Ahad hari tu seperti biasa Kak Sue ada kat stadium Shah Alam,berniaga sambil tengok bola.Cuma hari tu agak sibuk sikit jadi tak sempat pun nak jeling ke padang.Penonton pun agak ramai malam tu,nak lalu kat tangga pun dah tak boleh.Semangat betul peminat The Red Giant..
Pasukan Selangor berjaya mengatasi pasukan Pahang dengan 2-0 dan telah melayakkan Selangor untuk ke final Piala Malaysia,begitu juga dengan pasukan Kedah berjaya menundukkan Felda United 2-1 di Stadium Darul Aman.Tahniah Kak Sue ucapkan pada pasukan Selangor dan Kedah kerana berjaya melayakkan diri ke final Piala Malaysia yang akan berlangsung pada 12 haribulan Disember 2015 pada sabtu depan di Stadium Shah Alam.Pasukan mana yang akan muncul juara Piala Malaysia,kita tunggu sabtu nie.Jumpa di sana nanti ya,InsyAllah..Papai!

You Might Also Like

4 ulasan

  1. x tahu nak pilih siapa Final nanti..
    dua-dua team bukan team faveret :p
    sokong Kedah kot sebab palyer2 kedah ramai yang muda.

    ReplyDelete
  2. Ehehehe..Kak Sue tak tengok lagi macam mana Kedah main..

    ReplyDelete
  3. Seronok kalau dapat tengok final kat stadium. Suasana mmg lain gila lah

    ReplyDelete
  4. saya sokong kedah kak hahahahaha sbb ada badd lollllll

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.