Buku Mewarna Terapi Minda

December 11, 2015

Assalamualaikum semua,kadang-kadang seharian kita buat kerja,stress memikir macam-macam hal,penat kan badan dan fikiran.Setiap orang berbagai cara nak releasekan stress mereka.Bagi diri Kak Sue pulak samada bersama keluarga,melayan kerenah anak-anak ketika bersantai sambil berehat,ambik gambar atau mewarna..

Hari nie Kak Sue nak kongsi buku mewarna yang Kak Sue baru je beli minggu lepas Secret Garden dan satu lagi Kak Sue order dari Rizal PaperBag Head,Monsterism baru dapat hari nie,seronok sangat nie..teruja nak mula mewarna..

Kak Sue mulakan mewarna buku mewarna Bunga & Monster nie,dari Rizal Paperbag Head nie dulu..selalu nampak kat Instagram atau di facebook,sekarang depan mata dah,apa lagi..jom kita mewarna..


Gigih nie mewarna,sambil rehat-rehat tengok tv,nanti dah siap,Kak Sue tunjukkan ye..pada yang berminat dengan buku Secret Garden boleh dapatkan kat kedai buku Popular,untuk Monsterism pula boleh follow Rizal Paperbag Head kat Instagram atau di Facebook

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Fuuhhh..kalau saya tu jenuh nak kaler kecik2, mesti lepas tu jadi simpanan je..dah tak kaler lepas tu..hehehee

    ReplyDelete
  2. waahh...terasa dah lama tak pegang kaler pensel....

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.