Minyak Wangi Che Ta Terhangat Di Pasaran

Assalamualaikum semua,sekarang nie semua orang dok bercakap pasal  Minyak   Wangi Che Ta yang tengah hangat di pasaran.Kebanyakkan pemi...

Assalamualaikum semua,sekarang nie semua orang dok bercakap pasal Minyak Wangi Che Ta yang tengah hangat di pasaran.Kebanyakkan peminat minyak wangi mengadu susah nak dapatkan stok.Kalau nak beli kena pre order dulu kemudian baru la dapat stok.Kebetulan Kak Sue tengok kawan blogger Kak Sue Nani Mama Kembar Tiga dah dapat minyak wangi Che Ta tu.Lelaju la Kak Sue mintak Nani tolong orderkan untuk Kak Sue,lambat nanti melepas la pulak kan..ehehe,Tq Nani :)
Harga untuk preciuos nie RM29.90 aje,tapi belum masuk duit post tau..
Harga untuk minyak wangi Gorgeous nie pula RM45.00 (tapi seller jual RM50.00 sebab ambil upah tolong belikan,yang nie special edition tau) dan harga sebelum post jugak,kalau nak jimat duit post order la serentak sekali..Puashati tau beli minyak wangi nie bau wangi,macam bau minyak wangi mahal gitu dan halal,jadi jangan risau la ye boleh di bawak solat.Tunggu apa lagi,order cepat-cepat sebelum kehabisan stok..papai!





You Might Also Like

4 ulasan

  1. yg precious tu dah ada. and MG tak brape nak suka bau dia and dh bg kt mak MG :)
    yg lg 1 tu belum try bau lg ...mgkin sedap kan

    ReplyDelete
  2. susah nak dapat stok sampai satu tahap dkna dah bosan tunggu stok hahahaaa..

    ReplyDelete
  3. memang besttt sgt perfume che ta ni kan kak sue. Dah jatuh cinta. Pasni bila tinggal skit je kena cepat cepat order lagi sebelum stok habis hehe

    ReplyDelete
  4. kak sueeee jangan goda saya boleh tak huhuhu..tergoda jg ni kakkkk

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤