Minyak Wangi Che Ta Terhangat Di Pasaran

November 02, 2015

Assalamualaikum semua,sekarang nie semua orang dok bercakap pasal Minyak Wangi Che Ta yang tengah hangat di pasaran.Kebanyakkan peminat minyak wangi mengadu susah nak dapatkan stok.Kalau nak beli kena pre order dulu kemudian baru la dapat stok.Kebetulan Kak Sue tengok kawan blogger Kak Sue Nani Mama Kembar Tiga dah dapat minyak wangi Che Ta tu.Lelaju la Kak Sue mintak Nani tolong orderkan untuk Kak Sue,lambat nanti melepas la pulak kan..ehehe,Tq Nani :)
Harga untuk preciuos nie RM29.90 aje,tapi belum masuk duit post tau..
Harga untuk minyak wangi Gorgeous nie pula RM45.00 (tapi seller jual RM50.00 sebab ambil upah tolong belikan,yang nie special edition tau) dan harga sebelum post jugak,kalau nak jimat duit post order la serentak sekali..Puashati tau beli minyak wangi nie bau wangi,macam bau minyak wangi mahal gitu dan halal,jadi jangan risau la ye boleh di bawak solat.Tunggu apa lagi,order cepat-cepat sebelum kehabisan stok..papai!





You Might Also Like

4 ulasan

  1. yg precious tu dah ada. and MG tak brape nak suka bau dia and dh bg kt mak MG :)
    yg lg 1 tu belum try bau lg ...mgkin sedap kan

    ReplyDelete
  2. susah nak dapat stok sampai satu tahap dkna dah bosan tunggu stok hahahaaa..

    ReplyDelete
  3. memang besttt sgt perfume che ta ni kan kak sue. Dah jatuh cinta. Pasni bila tinggal skit je kena cepat cepat order lagi sebelum stok habis hehe

    ReplyDelete
  4. kak sueeee jangan goda saya boleh tak huhuhu..tergoda jg ni kakkkk

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.