Ketagihan Benda Manis

October 15, 2015

Assalamualaikum semua,Kak Sue sekarang nie rasa macam ketagihan benda manis.Setiap kali selepas makan tengahari atau malam,Kak Sue mesti nak cari benda manis sambil tengok tv atau buat kerja lain.Kalau tak makan,rasa semacam pula.Buat masa sekarang Kak Sue belum ada masalah kesihatan la lagi dengan cara pemakanan Kak Sue nie,harap jangan la ada ye,takut aihh..ehehe,tau pulak takut ye..
Rumah Kak Sue memang sentiasa ada stok jajan untuk Kak Sue dan anak-anak.Walaupun Kak Sue suka makan benda manis,tapi Kak Sue kurang pula minum air manis.Kalau minum air manis pun jus oren atau minuman feveret Kak Sue Pearl Kacip Fatimah.Kak Sue sebenarnya lebih suka minum air kosong dari air manis,dan air kosong pula Kak Sue lebih suka minum yang tak sejuk.Kira balance la tu kan,makan manis,minum air kosong..ehehe...Harap time goes by ketagihan benda manis nie hilang lah ye,jangan ikut macam Kak Sue tau...Jumpa lagi esok,Papai!!

You Might Also Like

8 ulasan

  1. Hamboi kak... Kot berisi tu... Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboi..jangan Lin..hahahaha

      Delete
  2. Sekarang ni mmg fav betul dgn kit kat color hijau yg ade green tea tu

    Jom Terjah: ketahui sebab & kenapa trend Fesyen Lelaki semakin popular sekarang ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn..

      nanti Kak Sue terjah,tq sudi singgah :)

      Delete
  3. kak sue..nyummy..kit kat tu yang paling menarikkk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fieza..kannnn..tahap ketagih dah kit kat tu..ehehe..

      Delete
  4. jaga kesihatan kak. kena kurangkan semua tu. bahaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Tira..tu la,Tira pun take care ye ..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.