Esok Cuti Sekolah Lagi

October 18, 2015


Assalamualaikum semua,esok cuti sekolah lagi berikutan IPU tidak sihat di beberapa buah negeri.Keadaan jerebu agak terok hari nie,bau asap je petang tadi,rasa sakit dah kepala nie ha.Ingatkan dah okay dah sebab beberapa hari lepas dah mula hujan.Sekali masih macam tu jugak jerebunya,hari nie tambah teruk pulak.Jadinya esok cuti la ye anak-anak,banyakkan minum air kosong ye..Selamat Malam,Papai!

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Kak sue, patutlah julia drive pagi ni nampak sunyi je jalan raya, rupanya sekolah masih cuti kan...tp mmg betul jerebu datang balik, sabtu lepas okey je nampak cerah dah...tp hanya mimpi je kak sue...datang balik

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.