Cabaran InstaBlog 7 Hari EfgKBBA | Perkara Wajib Buat Setiap Hari

October 03, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie hari ketiga Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA iaitu Perkara Wajib Buat Setiap Hari..untuk diri Kak Sue,setiap hari Kak Sue akan melawat taman mini di depan rumah Kak Sue.Rasa segar mata dan fikiran melihat kehijauan tumbuhan..wah gitu.Fikiran pun rasa tenang je kan.Walau pun taman di rumah Kak Sue nie kecil je pun,tapi dah cukup untuk Kak Sue bercucuk tanam kat sini,kira terapi minda lah nie..ehehe..

Ku lihat hijoooooooo...bukan mak ko hijo yeee...Papai!!

You Might Also Like

8 ulasan

  1. Replies
    1. ehehehe..sayang tau taman ai tu acik..hahahaha..

      Delete
  2. As salam..BW kat sini ;)

    Wah..terbaik la..saya jenis tangan x boleh tanam bunga ke apa..org2 tua ckp tangan panas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..tq sudi singgah sini.. :)

      ye ke,memang mcm tu kata org2 tua nie..Kak Sue pun ada juga yang tak menjadi..

      Delete
  3. hijau..ilang seme stress..hihi

    ReplyDelete
  4. hahaha mak ko hijo, tu trademark kumpulan hijo fafamly day ritu...wahhh memang best ni kak...tenang je rasa

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.