Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA | Apa Anda Selalu Cari Dalam Freezer..

October 04, 2015

Assalamualaikum semua,selamat berhujung minggu.Cabaran 7 hari yang ke empat hari ini.Apa Anda Selalu Cari Dalam Freezer..?Biasanya mestilah ikan dan sayur kan,tapi sebenarnya ada benda lain yang Kak Sue cari dalam freezer.Boleh kata tiap-tiap hari lah Kak sue cari,cam ketagihan pula..ehehe.Kak sue sebenarnya tak tahan dengan benda-benda sejuk sejak meningkat umur ni,tapi ice cream dan coklat tetap antara pebret Kak Sue dari dulu..taraaaaa...
Ini la ketagihan Kak Sue selama ini,sebelum nie Snikers..sekarang Kit Kat!Berehat sebentar bersama Kit Kat...Papai!!

You Might Also Like

7 ulasan

  1. waaaaa bestnyerRR...nk jugak kak sue

    ReplyDelete
  2. Feveret saya gak ni KIT KAT..dap dap..kalau beli, asik mengulang bukak peties je..sma la kalau ada eskrem pun..dah macam budak kecik duk bukak peties je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..kalau ada tu asyik ngulang je kan..ehehe..

      Delete
  3. Coklettttttt !!Dedapnyaaaa..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.