Cabaran InstaBlog 7 EFGKBBA | BreakFast Wajib Anda

October 06, 2015

Assalamualaikum semua kawan-kawan.Hari ini Cabaran 7Hari InstaBlog Day 6,Breakfast Wajib Anda.Sebenarnya Kak Sue sangat jarang breakfast.Kak Sue jenis tak boleh nak breakfast pagi sangat,nanti mula la sakit perut.Lagi satu pepagi tak boleh nak sarapan berat sangat,kecuali lapar sebab malam kadang tak makan ke,atau awal sangat makan malam.Esoknya memang lapar la kan.Cuma kalau balik kampung Kak Sue Batu Kurau memang ambik breakfast,sebab Mak buat breakfast yang buat rasa nak makan..ehehe..dan bagi memenuhi cabaran hari ini,Breakfast Wajib Kak Sue,ialah ------------------>

Minum Pearl Kacip Fatimah dan air kosong je...ehehehe..Jumpa di cabaran terakhir esok ye,Papai!!!

You Might Also Like

5 ulasan

  1. As salam KS..

    Dari tadi bw tengok gambar makanan memacam menu..ni baru gambar air..dulu saya minum jugak Pearl Kacip Fatimah ni..Sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Fieza..ye ke..ehehe,akak suka minum Pearl Kacip Fatimah nie..bagus utk buang angin nie..ehehe

      Delete
  2. cey..depa minum kacip kak timah;)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.