Cabaran 7Hari InstaBlog EFGKBBA | Gadget Tercinta

October 07, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie dah sampai hari ke7,cabaran terakhir untuk Cabaran 7Hari InstaBlog EFGKBBA.Terima kasih pada yang sudi singgah dan komen kat Blog Kak Sue nie ye,hargai sangat.Akhirnya berjaya juga Kak Sue menjayakan semua cabaran 7hari nie,Alhamdullilah.Untuk cabaran terakhir hari nie ialah Gadget Tercinta dan Gadget Tercinta Kak Sue.....-------------------------->

Samsung Tab 2,yang Kak Sue beli beberapa tahun yang lepas dan sekarang Kak Sue bagi anak bongsu Kak Sue untuk dia nak main game,nanti tak ada la asyik nak kacau handphone Ibu,kann..Kak Sue sekarang pakai handphone Lenovo A880 aje,jadilah kan dapat juga Kak Sue guna untuk update blog dan ambik gambar kalau ke mana-mana event.InsyaAllah ada rezeki lebih nanti boleh la cari handphone lain pula.Kak Sue tengah gigih kumpul nie dari hasil berblogging,tunggu tau handphone apa yang Kak Sue akan beli!!Ehehe..Terima kasih sekali lagi untuk semua yang sudi singgah dan komen kat sini.Jangan jemu singgah sini tau,jumpa lagi ..Papai!!




You Might Also Like

12 ulasan

  1. Saya cadangkan iPhone 6s .. tak cukup beberapa ringgit je lagi kan.. kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..hamboi cadangan tu kemahin..tak mampu kita...
      Entah bila la nak cukup nie..ehehe..

      Delete
  2. X kisah mahal ke murah @ brand apa pun k.sue, yang penting berfungsi.. :)

    ReplyDelete
  3. Yeah a a. ...Sep sket..kak..kita pun baru habis ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhh..🙌...Linda pun dah siap eh..

      Delete
  4. kite pun teringin jugak nk beli sesuatu hasil dari blogging...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Zizie kan..gigih ngumpul..

      Delete
  5. Replies
    1. Mimi..tak mampu lah nak beli..ehehehe

      Delete
  6. nak beli iphone 6 la tu, diam2 je kan..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..pandai ja Achik nie.. ;)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.