Cabaran 7Hari InstaBlog EFGKBBA | Drama TV / Movie Feveret

October 05, 2015

Assalamualaikum semua,berjumpa lagi kita hari ini di Cabaran 7Hari yang dah masuk hari yang ke5.Harap Kak Sue dapat memenuhi semua cabaran sehingga ke penghujung dengan jayanya,ewah..ehehee.Cabaran hari nie mengenai drama TV/Movie Feveret,dan feveret Kak Sue ialah --------->taraaaaa...

Desperate HouseWives..!!Kak Sue memang suka sangat dengan drama nie,ia mengisahkan surirumah tangga di kejiranan elit.Berbagai peristiwa dan kerenah mereka memang sangat menghiburkan dan memberi pengajaran untuk kita.Cuma sekarang nie drama nie,tak di sambung lagi episod baru..Jadi Kak Sue kena la tunggu kut ada sambungan episod baru..till then,Papai..!!Jumpa di cabaran esok pula ye..

You Might Also Like

7 ulasan

  1. pergh..kak su..layan desperate housewives tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yoorin..mmg suka drama tu tau..ehehee..

      Delete
  2. Tak penah tengok cter ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang dah tak ada citer nei Zatie..

      Delete
  3. Surirumah tangga wajib tgk ni..Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Mimi kan..best tau darama nie..ehehe

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.