Cabaran 7 Hari EFGKBBA ~Apa Ada Dalam Wallet Anda

October 02, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie masuk hari kedua Cabaran 7 Hari EFGKBBA,iaitu cabaran Apa Ada Dalam Wallet Anda..wah cabarannya kemahin nak kena tunjuk apa yang ada dalam wallet la pulak..ehehe..Sebenarnya macam orang lain juga,opkos la duit dan benda penting yang lain.Nak tengok ke..Jommm..
Kak Sue sebenarnya suka kumpul duit lama,atau duit dari negara lain.Tapi ada yang dah hilang masa dok pindah randah ke Rawang dulu.Salah satu duit syiling yang di keluarkan bersempena hari bersejarah Kak Sue pun dah lupa yang mana,dan kebetulan Abah Kak Sue yang hadiahkan pun entah kemana hilang...memang terkilan la juga..huhuhu..Apa Ada Dalam Wallet korang pulak?

You Might Also Like

10 ulasan

  1. euwww..menarik koleksi kak sue..org lain kumpul kad, kak sue kumpul negara lain....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..sayang tau,yang dollar tu Kak Sue simpan dah berbelas taun Zatie..

      Delete
  2. Duit arab tu...hehehe..mahal sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe..orang balik dari sana kasi nie Zarin..sayang jugak..

      Delete
  3. amboi kak... kaya ni... ihihih

    ReplyDelete
  4. wahhh,,,,duit oberseaa..memang rare lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Irra,tinggal yang nie je la dalam wallet akak..sayang nie..

      Delete
  5. Saya ada 5k.. Indonesia. Hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.