YES La Sangat...BENGANG!!

September 18, 2015

Assalamualaikum semua..hari nie rasa sakit hati sangat dengan pengurusan pihak YES..Dah call,dah pergi YES Centre tapi masih tiada tindakan yang di ambil.Selalu tak pernah macam nie,ini betul-betul nak tunggu tiga hari berkerja ke setahun bekerja nie.Asyik-asyik ulang soalan yang sama,suruh kita reset modem n password wifi..apa ke hal???huh!!!
Masuk setengah tahun guna YES nie,terus tak YES dah..kalau slow line tu,boleh sabar lagi.Ini full bar,conneted..tapi sebenarnya tak connet pun,tak boleh guna langsung!!!Takan nak bayar bill seterusnya sedangkan kita tak guna!!
Hari nie call lagi selepas tiga hari bekerja tapi tak ada penyelesaian.Nak terminate line pun tak boleh,sebab under kontrak..kena tunggu lagi bahagian teknikal pulak,so kita tunggu la lagi sampai lebam!!!Harap pihak YES dapat selesaikan masalah Kak Sue dengan secepat mungkin,tak tahan sabar dah nie..BENGANG dah!!!

You Might Also Like

14 ulasan

  1. mmg pun kak sue..klu kite pun bengang...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la Zatie bengang gila nie..

      Delete
  2. Kat tempat saya pulak.. maxis buat hal.. susah nak dapat line..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat Sue line maxis okay pulak,agaknya semua line buat hal ye..huhuhu

      Delete
  3. Uishhh marah betoi kak sue. Harap cpt settle laa problem ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nani tak tahan dah lima hari line internet tak ada..susah nak buat kerja..

      Delete
  4. Line yes mmg slalu buat hal this lately.. sakit hati gak.. smlm xde line langsung.. nasib baik hrini dia ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Zizie,sakit betul hati akak nie..

      Delete
  5. Hrm dah lah kita bayar tapi tak dapat pape sal tak berbaloi lah jadinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Zarin..baik treminated je terus lain tu kan..

      Delete
  6. huisshhh sebab apa xbole guna? sy pun guna YES gak. setakat ni ok. laju. cuma cpt hbis kuota hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu standard lah..kejap je abis quota..gerammm..ehehe..

      Delete
  7. Replies
    1. Geram sgt dahhhh..hilang sabar dah rasa..huhuhu..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.