Tempahan Brownies

September 04, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue terima tempahan Brownies dari regular customer Kak Sue,Wanie dari satu perumahan taman Kak Sue nie juga cuma blok aje lain.Sebenarnya tempahan telah di buat beberapa hari lepas dah,dan dah beberapa kali repeat order dari customer yang sama.Alhamdullilah,brownies Kak Sue menepati selera customer Kak Sue.Malam tadi dah gigih membaking dah,macam tu la kalau ada order kek atau order lain,tak lena nak tido kalau belum siap.Dalam Kak Sue dok sibuk dengan berbagai kerja masih menerima tempahan kek,alhamdullilah..dapat juga duit poket untuk perbelanjaan Kak Sue.Seronok kalau dapat duit dari hasil usaha sendiri nie,nak berbelanja pun rasa seronok tak payah nak tanya-tanya dah kan..ehehe..
Di samping tempahan brownies,Kak Sue juga terima tempahan Kek Karamel dan Cheese Tart.Tak lupa juga seandai ada yang nak order sekali kalau ada yang nak order macam Wanie tadi Kedondong Asam Boi atau pun Kelapa Laut MAN JAVA boleh la Kak Sue hantarkan sekali.Untuk yang berminat nak order air tangan Kak Sue boleh lah whatsap Kak Sue lelaju ye 012 5844736,sekian dulu kali ini.Papai...!!



You Might Also Like

2 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.